Lasagne Szatmari cu carne tocata de pui

Lasagne Szatmari cu carne tocata de pui

Lasagne Szatmari cu carne tocata de pui

Ingrediente:

• 200 grame lasagne Szatmari
• 300 grame carne tocata piept de pui
• patrunjel proaspat
• 1 ceapa mare
• 1 usturoi
• Sare
• Piper
• Ulei de masline
• Sos de rosii: rosii, ceapa roșie/alba, usturoi, busuioc proaspat

Lasagne Szatmari cu carne tocata de pui
Lasagne Szatmari cu carne tocata de pui

Mod de preparare:

1. Taiem rosiile, le decojim si le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline
2. Taiem in fasii subtiri ceapa rosie si usturoiul si le punem în tigaia cu roșii
3. Adaugam frunzele de busuioc proaspat
4. Amestecam bine, punem cateva picaturi de apa si lasam sosul sa absoarba aromele la foc mic
5. Dupa 10 minute, oprim focul
6. Taiem ceapa marunt, pisam usturoiul
7. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline adaugam ceapa taiata, usturoiul

Lasagne Szatmari cu carne tocata de pui
Lasagne Szatmari cu carne tocata de pui

8. Dupa 2 minute adaugam carnea tocata si o calim 3-4 minute pe fiecare parte
9. Adaugam sosul de rosii peste carnea calita si amestecam bine. Lasam carnea in sos pana cand pastele sunt fierte.
10. După ce apa a inceput sa fiarba adaugam pastele. Le fierbem pentru 8-10 minute
11. Strecuram apa si punem pastele in sos
12. Garnishim cu parmesan ras si patrunjel proaspat

Pofta buna!