Despre Noi

O familie, o afacere, un brand de excepție.

Începuturi

Începând producția din anul 1994 în ținutul transilvanean Satu Mare, ne-am transformat pasiunea pentru arta de a crea paste și am ridicat-o la un nivel mai amplu, pentru a putea împărtăși cu voi fiecare nouă descoperire și produs nou.

Inspirație

Oferim o gamă variată de paste atât pentru gurmanzi și cunoscători, cât si și pentru cei ce pur și simplu vor să guste ceva nou. De la colecția noastră de paste făinoase 100% ecologice și până la cea tradițională ce curprinde diverse tipuri de paste făinoase din ouă, opțiunile nu vă vor fi niciodată limitate alături de noi.

Ingrediente

Alegem întotdeauna ingredientele ce sunt de cea mai înaltă calitate, optând atât pentru făina cât și ouă ce provin de la ferme locale cu care colaborăm. Produsele noastre nu conțin coloranți sau aditivi, iar textura clasică a pastelor, precum și aroma lor naturală, pătrunzătoare sunt atât dovada cât și motivul ce ne-au îndrumat.

Novita

Brandul Novita a luat naștere întâi în inima unei familii, începând ca un simplu experiment culinar ce avea să se extindă și să ajungă mai apoi în casele fiecăruia dintre voi.

Combinând dăruirea, atenția și experiența acumulată de-a lungul anilor cu aparatura modernă și opțiunile noi introduse în gama noastră de produse, am reușit să ne menținem ferm poziția pe piața transilvăneană, precum și în alte regiuni.